Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Slik lager du vegetarpizza på 5 forskjellige måter

Hvit vegetarpizza, spicy vegetarpizza eller en helt enkel hverdagspizza? Her får du inspirasjon til 5 digge toppinger vi elsker på vegetarpizzaen!

VegMe hvit pizza med grønnkål

1. Hvit vegetarpizza med grønnkål og karamellisert balsamicoløk

Hvit pizza blir stadig mer populært. Denne varianten lager vi med VegMe vegansk aioli, og topper den med VegMe Pulled marinert, sopp og karamellisert løk. Prikken over i-en er grønnkål og knasende granateplekjerner ved servering. Prøv selv!

Oppskrift på hvit vegetarpizza finner du her 

2. Pizza med spicy vegetarboller og granateplekjerner

Pizza med spicy vegetarboller og granateplekjerner

Til denne vegetarpizzaen har vi laget spicy vegetarboller av VegMe formbar vegodeig, men du kan også bruke VegMe vegoboller hvis du ikke ønsker at de skal være krydret. Toppes med granateplekjerner og frisk basilikum etter steking.

Se oppskrift på vegetarpizza med spicy vegoboller 

3. Fredagspizza med tykk bunn

Fredagspizza med VegMe vegodeig

Når 90-tallet ringer med et middagsønske, er det bare å finne frem den tykke fredagspizzabunnen og det chunky fyllet! Her er det kun fantasien som setter grenser for hva du vil toppe pizzaen med. Vi har toppet denne pizzaen med VegMe vegodeig i pizzasaus og servert med VegMe aioli, friske tomater og ruccula.

Her finner du oppskrift på vegetarpizza a la 90-tallet

4. Rød vegetarpizza med chorizo

Rød vegetarpizza med chorizo

Hvem savner vel pepperoni når vi har VegMe chorizo? Skjær pølsene i tynne skiver og stek gylne i stekepannen før du legger de på toppen av pizzaen. Velg selv om du vil ha tradisjonell eller vegansk ost på toppen – stek og nyt!

Se oppskrift på vegetarpizza med chorizo her

5. Enkel pitapizza

VegMe pitapizza

Enkel pitapizza med VegMe Pulled marinert

Denne varianten er perfekt både til hverdags, alenemiddager eller restefest. Vi har toppet pitabrødene våre med VegMe Pulled marinert, rødløk og ost, samt en dæsj VegMe vegansk aioli og fersk ruccula før servering.

Oppskrift på enkel pitapizza finner du her