Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Vegetarmiddager til hele familien

Når familiemiddagene skal planlegges, er det ofte de milde og runde smakene som går igjen på menyen. Her får du forslag til 5 enkle vegetarmiddager som passer for hele familien.

Vegetarmiddager til hele familien

Hverdagene kan være travle, og det er derfor ikke så rart at det er enkle middager som blir foretrukket når maten skal på bordet. Enten dere har et vegetarisk kosthold eller bare ønsker å prøve flere vegetarmiddager, er rettene under laget med milde og gode smaker, som enkelt kan tilpasses til alle i familien.

1. Tomatsuppe med VegMe-pølser
Tomatsuppe er en familieklassiker vi sjelden går lei. Det fine med tomatsuppen er at den er mild på smak og lett å like. Den kan enkelt tilpasses til det hvert enkelt familiemedlem liker, og tilsettes både chili, pepper eller fløte. Her har vi servert den med VegMe grillpølser, med en mild krydret smak som minner om den klassiske grillpølsen. For familiemedlemmer som like mye smak, kan du i stedet bruke VegMe chorizopølser.

Gå til oppskrift på tomatsuppe med VegMe-pølser

2. Grillpølser med potetmos
Pølser med potetmos er en annen pølsefavoritt hos mange. Serverer du middagen med en råkostsalat ved siden av, har du dessuten en komplett middag klar på rekordtid. I denne retten har vi også brukt de milde VegMe grillpølsene, eller du kan bytte ut denne med VegMe chorizopølse for mer smak. Liker du enda mer smak på maten, kan du tilsette litt revet hvitløk og ingefær i råkostsalaten.

Gå til oppskrift på VegMe-pølser med potetmos 

3. Pizza med tykk bunn
Italiensk pizza med tynn bunn er godt det, men det er lite som slår den klassiske fredagspizzaen med tykk bunn. Lager du bunnen med fullkornsmel og serverer med en frisk salat til, har du hverdagsmiddagen klar. Til denne pizzaen har vi brukt VegMe formbar vegodeig, som har en mild og rund smak, og servert med VegMe aioli ved siden av.

Gå til oppskrift på pizza med VegMe formbar vegodeig 

4. Vegetarburger med cheddar og klassisk hamburgersaus
Nesten alle liker en god burger, og denne vegetarburgeren gjør det enkelt å servere en vegetarisk middag. VegMe BBQ-burger har en mild og god smak av røkt barbeque, og går perfekt sammen nesten uansett hva du velger å toppe den med.

Gå til oppskrift på vegetarburger med cheddar 

5. Chili sin carne – med VegMe
Chili sin carne er en populær vegetarmiddag hos mange, som kan tilpasses på smaksstyrke etter hele familiens ønsker. Til denne retten har vi brukt VegMe formbar vegodeig. Den er mild og rund på smak, samtidig som den tar til seg alle de andre gode smakene i retten.

Gå til oppskrift på Chili sin carne