Vegetar-wienerpølse med 3 toppinger
La deg inspirere og prøv noe nytt på wienerpølsene neste gang. Her får du 3 forslag til toppinger.
Vegetarwienerpølsene fra VegMe har både smaken og teksturen som klassiske wienerpølsen. Wienerpølsene er 100% plantebasert og kan tilberedes akkurat slik du tilbereder vanlige wienerpølser. La dem trekke litt i en kjele med varmt vann, eller stek de kjapt på grillen eller stekepannen. Wienerpølsene smaker godt med klassisk tilbehør som sennep og ketchup, og kan også nytes med disse smakfulle toppingene.
Alle oppskriftene er til 4 porsjoner, og du trenger 2 pk VegMe wienerpølser.
VegMe wienerpølse med mangosalsa og hurtigsyltet rødløk
Dette trenger du:
1 stk rødløk
1 lime, saften
1 ts sukker
2 stk mango, i små terninger
1 lime, saften
½ vårløk, finhakket
¼ rødløk, finhakket
½ rød chili, finhakket
Salt og pepper
Slik gjør du:
- Hurtigsyltet rødløk: Snitt rødløken i tynne skiver. Rør inn limesaft og sukker.
- Mangosalsa: Kutt mangoen i terninger og bland med limesaft, vårløk, rødløk, chili, salt og pepper.
- Strø gjerne over litt finhakket vårløk, rødløk og chili før servering.
VegMe wienerpølse med guacamole, chili og ruccola
Dette trenger du:
1,5 dl guacamole
1 chili
1 pose ruccula
Slik gjør du:
Fordel guacamolen over lompene. Finhakk chili og dryss både chili og ruccula over pølsene.
VegMe wienerpølse med grønnkål og aioli
Dette trenger du:
1 pk spiseklar grønnkål
Litt olje og salt
VegMe aioli
Slik gjør du:
Masser inn grønnkålen med litt olje og salt. Dette mykner konsistensen og gir kålen en friske farge. Server pølsene med grønnkål og VegMe aioli.