Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Seks smakfulle måter å servere vegetarboller på

Bruksområdene til vegetarboller er nærmest uendelige. Her får du tips til seks oppskrifter med vegetarboller som inkluderer alt fra tomatsaus og lapskaus til pizza og indisk.

Seks smakfulle måter å servere vegetarboller på

Det er ikke uten grunn at VegMe Vegoboller er et av våre mest populære produkter – det passer jo til det meste!

Først og fremst kan du bruke vegetarboller til nøyaktig de samme rettene som kjøttboller tradisjonelt sett blir brukt i. Men det fine med VegMes vegoboller er at den gode umami-smaken legger til rette for å variere med forskjellige krydder slik at smaksopplevelsen kan endres fra måltid til måltid.

Her har vi funnet frem til seks forskjellige oppskrifter med vegetarboller: Går du for en av de tradisjonelle variantene, eller søker du en litt mer «moderne» versjon?

1. Den moderne: Spanske vegetarboller

Vegetarisk tapas er kjapt og enkelt å lage – og ikke minst veldig godt! Se oppskrift på spanske vegetarboller her.

2. Den tradisjonelle: Vegetarboller i brun saus

Potetmos, brun saus og hjemmelaget tyttebærsyltetøy – akkurat slik du fikk det servert hos mamma? Eneste forskjellen er at kjøttbollene er byttet ut med vegoboller, naturligvis. Se oppskrift.

3. Den moderne: Pizza med vegetarboller

La gå, pizza er kanskje ikke på listen over årets nykommer i Norge lenger, men pizza med spicy vegoboller laget av VegMe vegodeig er like fullt en nyere variant som kan anbefales til helgekosen! 

4. Den tradisjonelle: Lapskaus med vegetarboller Lapskaus med VegMe vegoboller

Lapskaus er den ultimate høstmiddagen, og ikke minst «tømme grønnsaksskuffen»-middagen. Bruk de rotgrønnsakene du liker best, og tilsett VegMe vegoboller for litt ekstra smak og struktur i retten. Se oppskrift på lapskaus med vegetarboller her.

5. Den moderne: Vegetarboller i tandoorisaus VegMe i tandoorisaus

Det indiske kjøkken blir stadig mer populært, og består i grunn av mange kjente retter som er ganske enkle å servere vegetarisk. Her har vi valgt oss en variant av Chicken tandoori, der proteinene i stedet kommer fra VegMe vegoboller. Her finner du oppskriften.

6. Den tradisjonelle: Spagetti med vegetarboller

Spagetti med vegoboller er en kjapp og enkel favoritt på middagsbordet for mange. Slik gjør du det.

Relaterte produkter