Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Nyhet i høst: Chili sin carne på 1-2-3

Endelig en fiks ferdig Chili sin Carne! Erter- og quinoaburger, wienerpølser og skagenrøre er også blant årets 100 % plantebaserte nyheter fra VegMe.

nyheter VegMe 2021

I oktober kan vi tilby et nytt alternativ i serien av 100 % plantebaserte ferdigretter: Chili sin carne. Perfekt for deg som er på farta eller kontoret og ønsker en varm lunsj, eller deg som er på utkikk etter en enkel og serveringsklar middag. Du kan se alle VegMes serveringsklare ferdigretter her.

Som en av de første veganske wienerpølsene i norske butikker, ble VegMe Wienerkorv lansert rett før påske. Ser du etter grillpølser eller chorizo til grillen, finner du naturligvis det også.

Se gjerne våre forslag til pølsemiddager og toppinger her.

Nyheter fra VegMe

Mange har også etterspurt flere burgervarianter, og vi er glade for at vi i sommer endelig kunne lansere en ny erter- og quinoaburger! Proteinene kommer fra svenskdyrket quinoa og erter, i tillegg har VegMe utviklet en helt unik smakstilsetning vi kaller Seamami®. Denne smaken får vi fra en kombinasjon av sjøgressekstrakt, rapsolje og alger fra den svenske østkysten, og gir den unike umami-smaken VegMes produkter er kjent for.

Skagenrøre og wraps

Er du mer glad i smørbrød (det er lov å like begge deler!), blir du sikkert veldig glad for å høre at du også kan kose deg med en plantebasert Skagenrøre fra VegMe. Det er en kremet røre med den klassiske Skagen-smaken (helt sant!), laget med VegMe-farse, tangkaviar, fersk dill og rødløk.

For folk i farta kan du i flere av Meny og KIWIs butikker ta en titt i lunsjskapet – kanskje finner du der «go’biten» VegMe Pulled BBQ wrap. Det er et tynnbrød fylt med VegMe Pulled, sprø grønnsaker og BBQ-saus. Selvfølgelig 100 prosent plantebasert og håndlaget av oss med kjærlighet og omtanke – slik at du skal kunne nyte et ferskt og godt måltid uansett hvor du måtte befinne deg.

Her får du kjøpt VegMe

Du finner en oversikt over alle våre produkter her. Det er kun NorgesGruppens butikker som fører VegMe, det vil si kjedene Meny, KIWI, Spar, Joker, Eurospar og Bunnpris. Utvalget er størst hos Meny og KIWI, men alle butikkene har mulighet til å ta inn VegMe-produkter dersom etterspørselen er der.