Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Vegetartaco på tre måter

Du kan fint unne deg vegetartaco oftere enn bare på fredager. Her er tre populære oppskrifter med lav vanskelighetsgrad.

vegetartaco med bites i tortillalomper

Frister det med taco? Du er ikke alene. Hver måned søker i snitt 1300 nordmenn etter inspirasjon og oppskrifter på vegetartaco. 

I denne oversikten har vi samlet tre forskjellige oppskrifter på vegetariske tacoretter, så her er det bare å variere i vei den neste måneden!

Både VegMe vegodeig, VegMe bites og VegMe pulled marinert passer godt til taco. Lag gjerne tacoen på din måte med et av VegMes produkter og tagg #VegMe på Instagram, så deler vi gjerne din inspirasjon videre med våre vegetarvenner der inne. 

1. Klassisk vegetartaco 

VegMe vegetartaacoVegodeig brukes på akkurat samme måte som kjøttdeig, og kan krydres med tradisjonelt tacokrydder. Her får du den klassiske norske taco-oppskriften i vegetarisk variant: Oppskrift på vegetartaco

2.Vegetartaco med pulled

Vegme taco i hjertesalatPulled marinert er inspirert av asiatiske smaker. Den egner seg godt til wraps, salater og gryteretter, men den passer også veldig bra til taco. I denne oppskriften bruker vi hjertesalat som tacoskjell. 

Gå til oppskrift på taco i hjertesalat

3.Vegetariske tacobites

Disse små, plantebaserte tacobitene serveres i små tortillalefser, og passer perfekt når du skal lage taco til mange – eller servere det som en rett til tapasbordet.

Slik lager du vegetariske tacobites