Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Dette er de mest populære vegetaroppskriftene i 2022

Å velge et plantebasert kosthold trenger på ingen måte være kjedelig! Se bare på den store variasjonen i årets mest populære vegetaroppskrifter på vegme.no.

collage med ti forskjellige vegetarretter med VegMe

Hvorfor finne opp kruttet helt på nytt, når det er så enkelt å gjøre tradisjonelle matretter til vegetariske favoritter i stedet? Med VegMe sine plantebaserte alternativer er lunsj- og middagsmulighetene mange.

Se også: Slik lages VegMe-produktene

Vi har sett på hvilke oppskrifter på vegme.no som har vært mest populære hittil i år. Kjenner du igjen noen favoritter, eller får du kanskje lyst til å prøve en ny oppskrift til neste middag? 

Våre 10 mest populære vegetaroppskrifter

1. Bakt pastagrateng

Bakt pastagrateng er en enkel hverdagsmiddag, som her lages plantebasert. Smaken kan du lett tilpasse ved å tilsette litt ekstra chili eller pepper. Gå til vår vegetaroppskrift på bakt pastagrateng.

2. Vegetariske vårruller

Disse ferske vegetariske vårrullene har mye smak, og serveres med en digg peanøttdipp. Perfekt både som middag eller snacks. 

3. Vegetarisk «viltgryte»

Denne «viltgryten» er perfekt for deg som vil ha smaken av jegergryte, samtidig som du spiser mer plantebasert. Oppskriften for vegetarisk «viltgryte» finner du her

4. Vegetarisk bulgogi

Bulgogi er smakfullt marinert kjøtt fra det koreanske kjøkken. Her har vi latt oss inspirere av de samme smakene og laget en vegetarisk bulgogi. Gå til oppskrift på vegetarisk bulgogi.

5. Vegetartapas

Vegetarisk tapas trenger ikke nødvendigvis å være så komplisert. Med VegMe og ferske grønnsaker er matlagingen unnagjort i en fei! 

Denne oversikten med forskjellige oppskrifter på vegetartapas, gir deg også tips til vegetarisk tapastilbehør som er med på å sørge for et innbydende og ukomplisert tapasbord.

6. Vegetarisk moussaka

Denne greske klassikeren er en smakfull og godt likt hverdagsrett for hele familien. Her har vi laget den med VegMe vegetarisk deig. Slik lager du smakfull moussaka.

7. Asparges med skagen og krutonger

Asparges med VegMe skagenrøreVeldig mange har ønsket å lage asparges med VegMe Skagen og hjemmelagde krutonger i år! Prøv den enten som forrett eller på tapasbordet. 

8. Fatteh med vegodeig

Fatteh er en rett fra Midtøsten som består av grillede brød toppet med andre ingredienser som varierer veldig fra ulike regioner. En perfekt rett til å bruke opp tørt brød og andre rester!  Her er vår oppskrift på vegetarisk fatteh.

9. Vegetarpizza på fem forskjellige måter

Hvit vegetarpizza, spicy vegetarpizza eller en helt enkel hverdagspizza? Her har mange hentet inspirasjon til nye, plantebaserte toppinger på vegetarpizzaen! 

10. Empanadas med vegetarfyll

Vår versjon av empanadas er laget med smakfullt og vegetarisk fyll bestående av VegMe Vegodeig. Se oppskrift på vegetarisk empanadas her.