Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

5 oppskrifter på sommerlig vegetarmat

Tapas, burger, pølser eller kanskje en kremet Skagentoast? Valgmulighetene er like mange uavhengig om du velger tradisjonelt eller vegetarisk i sommer!

5 oppskrifter på sommerlig vegetarmat

Det er allerede flere år siden vegetarburgere for alvor fikk plass på grillen ved siden av eller i stedet for den tradisjonelle grillmaten. Etterspørsel og popularitet gjør at utvalget stadig vokser, og i sommer finner du hele tre forskjellige burgere i VegMes sortiment.

Ved å tilby ferske og smakfulle produkter, skal VegMe gjøre det enkelt for deg å ta plantebaserte og bærekraftige matvalg i hverdagen. Også til sommerkosen!

Sommerens måltider inneholder imidlertid mer enn bare vegetarburgere. Her har du fem forslag til sommerlig vegetarmat du kan lage både med og uten grill:

1. Sloppy Joes med pulled

Sloppy Joes koreansk stil er en grillet burger av VegMe Pulled, inspirert av asiatiske smaker. Her får du masse smak i én rett!

Dette er oppskriften 

2. VegMe grillpølse med guacamole og limemarinert rødløk

Se oppskrift limemarinert rødløk her

Har du sett denne? Slik lykkes du med vegetarburgere og vegetarpølser på grillen

3. Vegetarisk tapas

Vegetarisk tapas trenger ikke nødvendigvis å være så komplisert. Med VegMe og ferske grønnsaker er forberedelsene unnagjort i en fei!

Her ser du hvordan du lager et vegetarisk tapasbord

4. Skagentoast

VegMe Skagen er en nyhet som virkelig har blitt tatt godt imot denne sommeren! Det at VegMe Skagen er vegansk, men likevel smaker like kremet og godt som en tradisjonell skagenrøre, er tilbakemeldinger vi har fått høre flere ganger. Finn frem favorittbrødet ditt og smak selv!

Se serveringsforslag her

5. Erter- og quinoaburger med bearnaise

Har du tenkt på at bearnaisesaus fungerer like godt som burgerdressing? I denne oppskriften med nyheten VegMe burger med erter og quinoa, får du ekstra smak av umami fra stekt sopp og karamellisert løk.

Slik lager du burgeren