Stekt Pimpernel med rødløk, chili og ingefær

Bilde av stekt Pimpernel med rødløk, chili og ingefær

Ingredienser:

4 personer

  • 4 store Pimpernel, ferdig kokte
  • 1 rødløk, delt i båter
  • ½–1 rød chili, finsnittet
  • 2 ts finrevet eller finstrimlet frisk ingefær
  • 2 ts garam masala eller karripulver
  • Salt og kvernet pepper
  • Smør til steking
  • Frisk koriander eller persille

Slik gjør du:

Del potetene i jevne biter. Bruk en stor stekepanne og stek poteter og løk gyllent i smør. Tilsett chili, ingefær og garam masala. La det steke videre et par minutter og krydre med salt (og pepper hvis nødvendig). Bland til slutt inn grovhakket frisk koriander eller persille.

Tips:
Stekte og krydrede poteter er fint som tilbehør til kjøtt eller fisk eller som en egen rett med speilegg på toppen. Alle typer kokte poteter fra gårsdagens middag kan brukes.

Nøkkelord: Potet, Chili, Ingefær, Løk